3 comments

Να τα ξαναβαλω τα γυαλια;

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες ταινίες βγαίνουν και σε 3D εκδοχή.  Μια απ’ αυτές είναι και η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων του αγαπημένου Tim Burton. Η ιστορία έχει ως βάση το γνωστό παραμύθι του Lewis Carroll ωστόσο η πλοκή του έργου βασίζεται στην φαντασία του Burton. Η Αλίκη επιστρέφει στην Χώρα των Θαυμάτων για να βοηθήσει τον Τρελοκαπελά, την Λευκή Βασίλισσα και τους υπόλοιπους παλιούς της φίλους να γλυτώσουν από τα δεινά της Κόκκινης Βασίλισσας, την οποία ενσαρκώνει εκπληκτικά η Helena Bonham Carter.

Ως γνήσια fan του Burton έσπευσα να δω την ταινία και μάλιστα σε 3D, όμως το αποτέλεσμα του 3D δεν με ικανοποίησε και τόσο για ακόμη μία φορά. Έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν κι άλλες 3D ταινίες (βλ. Avatar) αλλά σε καμία δεν έφυγα από το cinema και να πω : "ουαου, εμπειρία"! Ακούγοντας όμως τους γύρω μου να λένε ακριβώς το αντίθετο πίστεψα  ότι κάτι θα φταίει με μένα, την θέση που καθόμουν ή την απίστευτη μοναδική 0,0001% περίπτωση να ήταν χαλασμένα τα 3D γυαλιά μου.

Έτσι ως μια ύστατη προσπάθεια να συμπαθήσω το 3D cinema είπα να δω και την Αλίκη σε multiplex της Γλυφάδας μπας και καταφέρω να δω κάτι που δεν έχω δει μέχρι τώρα. Παρεμπιπτόντως τα γυαλιά εκεί σε αντίθεση με άλλο μεγάλο multiplex προς Μαρούσι μεριά, επιστρέφονται (υποτίθεται ότι καθαρίζονται) και ξαναχρησιμοποιούνταιιουυυυυ! Το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν είναι να βλέπεις κανένα φυλλαράκι να έρχεται προς το μέρος σου και να έχεις μια τραγική ζαλάδα στο τέλος της ταινίας.

Μπα… δεν φταίνε ούτε τα μάτια μου, ούτε η θέση, ούτε τα θολωμένα γυαλιά.

 

Συμπέρασμα 1 : Όχι, δεν θα ξαναβάλω τα γυαλιά!

Συμπέρασμα 2 :Θα πάω να ξαναδώ την Αλίκη στον παλιό καλό κινηματογράφο

Ερώτηση: Γιατί ο κόσμος ενθουσιάζεται τόσο εύκολα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...