0 comments

2 Τριτεσ - 2 προτασεισ απο το Τριανον

Καλή εβδομάδα σε όλους! Καταρχήν θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τούτο εδώ το blog αρχίζει να γίνεται αντιληπτό, πέρα από γνωστούς και φίλους, και στον έξω κόσμο, και ιδιαίτερα σε ανθρώπους που προσφέρουν πολλά στον πολιτισμό μας (ξέρετε εσείς). Σας ευχαριστώ. Ας αφήσω όμως τα μυξομάντιλα στο πλάι κι ας δούμε τι "τρέχει" αυτό τον καιρό…

Δύο βδομάδες μένουν μέχρι το Πάσχα, 2 προτάσεις έχουμε κι εμείς για σας πάνω στο ίδιο πλαίσιο για τις 2 Τρίτες που ακολουθούν:
Τρίτη 8 Απριλίου: Κινηματογράφος Τριανόν Filmcenter – Αφιέρωμα: "Μιούζικαλ από την Αγγλία + Sweeney Todd"
Η Ορχήστρα των Χρωμάτων μας ταξιδεύει σε δρόμους γνώριμους όπως του A.L Webber αλλά και άλλων μεγάλων συνθετών του Αγγλικού Μιούζικαλ. Τραγουδούν οι Χαρά Κεφαλά, Μίνως Θεοχάρης.
Ακολουθεί η προβολή της φετινής ταινίας του Tim Burton, Sweeney Todd. Την είδαμε, αλλά την ξαναβλέπουμε άνετα!

Τρίτη 15 Απριλίου: Κινηματογράφος Τριανόν Filmcenter – Αφιέρωμα: "Με πολλές φωνές… Χορωδιακή μουσική από τα Βρετανικά Νησιά’ + ‘Ένα τρυφερό φιλί (A FOND KISS)"
Η Μικρή χορωδία της ΔΕΗ Α.Ε ενώνουν τις φωνές τους υπό την διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα. Ακολουθεί η προβολή της ταινίας ‘Ένα τρυφερό φιλί (A FOND KISS) του Ken Loach (βλ. Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι, Γη και ελευθερία, Ψωμί και τριαντάφυλλα). Η ταινία του 2004 παρουσιάζει την έντονη και ταραγμένη σχέση της Ροσίν, μιας Ιρλανδής δασκάλας μουσικής, με τον αδελφό μιας μαθήτριας της, τον Κασίμ, Πακιστανό δεύτερης γενιάς. Την βάζουμε στα "must see"!

(Και οι 2 εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8:30)

                                       

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...