3 comments

David Byrne - Θεατρο Badminton 6 Ιουλιου

Η δουλειά μου είναι να σχεδιάζω…(η ζωή μου θα μπορούσα να πω, αλλά πέφτει κομματάκι βαρύ πρωί-πρωί). Όταν σχεδιάζω ακούω μουσική, και όταν ακούω μουσική στο σπίτι ακούω ραδιόφωνο, και όταν ακούω ραδιόφωνο…. ακούω Kosmos 93,6. Και θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό με τον τίτλο του post; Έχει και παραέχει γιατί αν είσαι steady listener ενός σταθμού (καλά, όχι απαραίτητα) καμιά φορά έχεις και τα τυχερά σου!

“Έλα μωρέ, σιγά μην κερδίσω”, είπα με τον γνωστό πεσιμισμό μου (η κουτή!) αλλά τα τελευταία 5 λεπτά κάτι με ώθησε (ουοου! κι αυτό βαρύ) να στείλω το sms στην εκπομπή της Γιώτας Κοτσέτα για την συναυλία του David Byrne. Guess what…I got lucky 🙂 !!!

Οφείλω να ομολογήσω ότι τον David Byrne δεν τον έχω παρακολουθήσει και πολύ. OK, μου είναι οικία τα “Burning down the house”, “Psycho Killer”, “Once in a life time” από εποχές Talking Heads, αλλά ως εκεί. Αν το σκεφτείς είναι λίγο άδικο ο super fan που χτυπιόταν στα πίσω καθίσματα να έχει δώσει 45 και 70 ευρώ (παρεμπιπτόντως, έχουν ξεφύγει με τις τιμές των εισιτηρίων) κι εγώ που γνώριζα τόσα λίγα από την πορεία του Byrne, να έχω φανταστική μπροστινή θεσούλα…και free! Αλλά τι να κάνεις αυτά συμβαίνουν Once in a life time!

Για την συναυλία στο Badminton δεν θα πω πολλά. Αν και ξέρεις ότι ο χώρος δεν ενδείκνυται για τέτοιες συναυλίες (σιγά μην καθόταν ο κόσμος στις θέσεις του) ο ήχος ήταν εξαιρετικός για τα δικά μου ταπεινά αυτάκια. Η φωνή του Byrne κρυστάλλινη, έτσι όπως τον έχεις συνηθίσει και το συν της βραδιάς ήταν οι χορευτές σύγχρονου χορού που τον πλαισίωναν, πράγμα που βρήκα πολύ ευρηματικό!

Μια πολύ feel good βραδιά θα την χαρακτήριζα, και θα το καταλάβαινες αν έβλεπες τον κόσμο…

p.s: “psycho killeeeeeeeeer!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...