5 comments

Sweet Onion

sw2

Πριν λίγο καιρό είχα αναφέρει ότι σκαρώναμε κάτι με τα κορίτσια και τη Sandy. Ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι αυτό!
Που λες έχω πολύ ταλαντούχες φίλες που φτιάχνουν φανταστικά πράγματα. Μια απ’ αυτές είναι η Χρύσα (εμείς την φωνάζουμε Χρυσούλα, ή Χρυσούλι αν θέλουμε να την καλοπιάσουμε) κι εκείνη την Κυριακή φωτογραφίσαμε τις δημιουργίες της, τις τσάντες Sweet Onion.

Οι τσάντες αυτές είναι χειροποίητες, δηλαδή φτιαγμένες στο χέρι μια-μια ξεχωριστά, με πολύ αγάπη και μεράκι, με υφάσματα που δεν τα συναντάς συχνά και πατρόν με έντονο το στοιχείο του ρετρό. Και επιπλέον κάθε σχέδιο  αναπαράγεται σε μικρό αριθμό, πράγμα που τις κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές.

Αυτή είναι η δική μου sweet clutch bag, αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις τη δική σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα του Sweet Onion στο facebook , να χαζέψεις όμορφα πραγματάκια και να παραγγείλεις αυτό που θες.

sw1

sw3

sw4

Αυτές τις μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός στη σελίδα του Sweet Onion στο facebook και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις στην κλήρωση για αυτό το ξεχωριστό clutch είναι 3 απλά πραγματάκια: κάνεις like τη σελίδα, share τη φωτογραφία του διαγωνισμού κι αφήνεις κι ένα σχολιάκι. Simple as that!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...