0 comments

TRASH ART:7οσ Μαραθωνιοσ Δημιουργιασ & Ανακυκλωσησ

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου, το OZON Raw παρουσιάζει για έβδομη φορά το Τrash Art, τον Μαραθώνιο Δημιουργίας και Ανακύκλωσης, στο Bios.

Στο φετινό Μαραθώνιο, 30 καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, οι εγκαταστάσεις, το video-art, το σχέδιο μόδας, το κόσμημα, η φωτογραφία, η αρχιτεκτονική, την performance, το design και η χαρακτική, θα χρησιμοποιήσουν παλιά και άχρηστα αντικείμενα – υλικά για να δημιουργήσουν νέα έργα τέχνης και έτσι να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο ευρύ κοινό.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μετατροπής των άχρηστων αυτών αντικειμένων σε έργα τέχνης και έπειτα να τα αγοράσουν με χαμηλό κόστος (από 50 λεπτά έως 150 ευρώ).

Παράλληλα με την προσπάθεια της διοργάνωσης να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την οικολογία και την τέχνη μέσα από την ανα-δημιουργία, ο Μαραθώνιος και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα διαθέσουν το το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για τους άστεγους.

Επίσης, μέσα στα πλαίσια του Trash Art, την Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποιείται η ενέργεια “Bring Your Dog Day”. Οι επισκέπτες του Trash Art θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εργασίες της εκδήλωσης αλλά και την ίδια την έκθεση παρέα με τους τετράποδους φίλους τους, αφού όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την εναλλακτική μορφή διασκέδασης και δημιουργίας.

Ο Μαραθώνιος Δημιουργίας και Ανακύκλωσης θα είναι ανοικτός στο κοινό από τις 12:00 μέχρι τη 01:00, ενώ και τις 2 ημέρες μετά τις 21:00 θα ακολουθήσουν parties στον ισόγειο χώρο του Bios.

TRASH ART Info
693 462 2142 | 210 363 4008-9

https://www.facebook.com/TrashArtFestival

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...