5 comments

Εκαμαμεν ριντιζαιν!


[ *η φωτογραφία είναι από το καφενείο του παππού στο χωριό, έτος 1946 ]

Όχι…δεν κάνεις λάθος, μπήκες στην σωστή ιστοσελίδα. Για κάμποσο καιρό τώρα σκεφτόμουν να ανανεώσω τούτο εδώ το μπλόγκ αλλά χρόνο δεν έβρισκα και αυτό γιατί πρώτον το nevma με κρατάει απασχολημένη non-stop και γιατί δεύτερον όπως και ο μπαμπάς μου – ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα- την πρίζα της κουζίνας πίσω από την καφετιέρα δεν την έχει φτιάξει από το 1992. Οι διακοπές όμως ήταν μια καλή αφορμή να στρωθώ και να σχεδιάσω αυτό που είχα στο μυαλό μου τους τελευταίους μήνες και τα nevmoαγόρια να μου το συναρμολογήσουν στο word press.

Τώρα, τι άλλαξε. Έφυγε το τεράστιο banner με την μουτσούνα μου (η μουτσούνα διατηρήθηκε προς τιμήν της βερσιόν 0.1, αλλά πήρε την θέση της σε πιο διακριτικό σημείο αριστερά ως logo πλέον). Αντικαταστάθηκε η ασπρίλα που τόσο με είχε κουράσει (κι εσένα φαντάζομαι) με ένα χαλαρωτικό στο μάτι pattern. Το μενού στυλιζαρίστηκε όμορφα και επαναπροσδιορίστηκε. Οι κύριες θεματικές ενότητες είναι πλέον 5, DESIGN – ART – CINEMA – MUSIC – LIFE. Όσοι από εσάς με ξέρετε τα 4 από τα 5 δεν θα σας παραξενεύουν. Ψοφάω για σινεμά, δεν μπορώ να σχεδιάσω χωρίς μουσική και η τέχνη σε όλες της τις εκφράσεις είναι αυτή που μου δίνει τροφή για να πάω παραπέρα. Το LIFE περιέχει γενικά πράγματα που μου αρέσουν, μέρη που επισκέφτηκα, από μια συναυλία, και μια Κυριακάτικη βόλτα με φίλους, μέχρι ένα ταξίδι. Τέλος από την sidebar πετάχτηκαν περιττά πράγματα όπως το ημερολόγιο αφήνοντας χώρο για τα ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΧΟΛΙΑ, TAGS και I LOVE YOUR BLOG.

Αααα και να μην ξεχάσω, αν θες να με βρεις κι αλλού ή να μου στείλεις μαιλ, πάνω-πάνω δεξιά υπάρχουν τα κουμπιά facebook, twitter, google+ και email, μη ντραπείς…

Το ανανεωμένο μου μπλόγκ κι εγώ σε καλωσορίζουμε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...